Maksu-, tilaus- ja toimitusehdot

 

1. Yleistä

Tämä on Kauppapuutarha Honkanen Oy:n (jäljempänä ”Toimittaja”) ylläpitämä, kesäkukkien, amppelien, hyötykasvien- ja yrttien taimien myyntiin erikoistunut kotimainen verkkokauppa (Y-tunnus: 2241157-2). Näitä sopimusehtoja sovelletaan Toimittajan ja verkkokaupan Asiakkaan (jäljempänä ”Asiakas”) väliseen sopimukseen koskien verkkokaupasta tilattua tuotetta tai tuotteita (jäljempänä lukumäärästä riippumatta ”Tuote”).Pidätämme oikeuden hintojen ja ehtojen muutoksiin. Asiakas sitoutuu tilatessaan näihin toimitusehtoihin varauksetta.

2. Palvelulupaus

Toimittaja sitoutuu siihen, että Tuote on luovutettavissa Asiakkaalle sovittuna päivänä.

3. Asiakasta ja toimitusosoitetta koskevat edellytykset

Asiakkaan tulee olla yli 15-vuotias luonnollinen henkilö tai oikeushenkilö.

Tilatun Tuotteen toimitusosoitteen tulee olla virallinen osoite, sen tulee sijaita toimitus alueellamme ja sinne tulee olla kiinteä, tavanomaisesti käytettäville jakelu ajoneuvolle (kuorma-auto) riittävä tieyhteys. Saaristoalueiden ja ilman kiinteää tieyhteyttä olevien paikkojen osalta toimitukset sovitaan erikseen. Toimitus voidaan myös noutaa drive-in periaatteella suoraan Toimittajalta tai Toimittajan määrittelemistä noutopisteestä.

Toimittaja varaa oikeuden olla hyväksymättä henkilöä tai yritystä Asiakkaaksi tai esimerkiksi Asiakkaan ilmoittamaa toimitusosoitetta.

4. Tilauksen tekeminen verkkokaupasta

Verkkokauppatuotteidemme alin ostoraja on 40 €. Eli ostoskorin arvo tulee olla 40 € tai enemmän, jotta voit tehdä verkkokauppaostoksen.

Tilauksen verkkokaupasta voi tehdä vain verkkokaupan painikkeita käyttäen (ei myymälässä, ei puhelimitse). Kun Asiakas on tehnyt tilauksen, se siirtyy Toimittajan tilauspalvelun käsiteltäväksi.

KAUPAN YLLÄPITÄJÄ: Kauppapuutarha Honkanen Oy, Perälänraitti 145, 41820 Saakoski, puh. 0452730272 sähköposti  info@kauppapuutarhahonkanen.fi

Nämä toimitusehdot koskevat verkkokaupassa tehtyä myyntiä, sekä Asiakkaille TOIMITETTAVAA että NOUTOMYYNTIÄ.

5. Toimitukset

Kaikki toimitukset tapahtuvat Toimittajan osoitteesta Perälänraitti 145, 41820 Saakoski.  Toimituksista veloitetaan toimitus hinnaston mukainen maksu. Toimitus maksun suuruus vaihtelee toimitustavan valinnan ja toimitusosoitteen postinumeron mukaan. Toimitusehtojen lopussa on lista postinumeroista ja toimituspäivistä sekä hintataulukko. Toimittaja pidättää oikeuden peruuttaa tilaus, mikäli Asiakkaan osoite on toimitusalueen ulkopuolella, tai Asiakkaan maksama kuljetushinta ei riitä kuljetuksesta aiheutuneiden kulujen kattamiseen. Tällöin maksettu hinta palautetaan Asiakkaalle. Toimittaja ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy toimittajan vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Toimittajan toimintaa vaikuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Toimitushinnasto tämän sivun lopussa.

6. Tilaukset ja maksaminen

Asiakkaan antamat tiedot pidetään luottamuksellisena, eikä niitä luovuteta eteenpäin. Tilausvahvistus toimitetaan automaattisesti tilatessa annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Maksupalvelutarjoaja
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

7. Tuotevalikoima

Kaikki hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Sivuilla näkyvät Tuotteet ovat esimerkinomaisia. Toimittajan toimittamat Tuotteet ovat kasvien  laatuvaatimukset täyttäviä, mutta pidätämme oikeuden lajikkeiden välisiin, tyypillisiin eroihin. Näitä eroja ovat mm. Tuotteen leveys ja korkeus, kukkien lukumäärä ja avonaisten kukkien lukumäärä. Pyrimme kuitenkin toimittamaan mahdollisuuksien mukaan kuvia vastaavat Tuotteet. Mikäli emme pysty toimittamaan Tuotetta, otamme yhteyden tilaajaan ja korvaamme Tuotteen niin sovittaessa vastaavan hintaisella muulla Tuotteella. Tietokoneella, tabletilla tai muulla mobiililaitteella näytöllä näkyvä Tuotteen väri saattaa näyttää erilaiselta kuin luonnossa. Emme vastaa väärinkäsityksistä, jotka johtuvat edellä mainituista syistä.

8. Toimitusaika 

Drive-In hakuaika on Toimittajan omassa osoitteessa määrättyinä aikoina- katso valikosta toimitusosoitteet ja hinnasto.

Noutopiste. Lähialueiden noutopisteissä on Toimittajan määrittämä noutopisteaika- katso valikko toimitusosoitteet ja hinnasto.

Kotiinkuljetus. Tuotteet toimitetaan noin 3 arkipäivän kuluessa Tilauksesta. Ennen toimitusta Asiakkaalle soitetaan ja sovitaan toimituksesta. Tuotteet  jätetään sovitusti annettuun osoitteeseen, tämän jälkeen Asiakas vastaa Tuotteesta vaikkei hän olisikaan fyysisesti ottamassa Tuotetta vastaan. Toimittaja ei vastaa asiakkaalle jätetystä tuotteesta

Toimitushinnasto tämän sivun lopussa.

9. Nouto myymälästä drive-in kaistalta

Tuotteet voi noutaa drive-in periaatteella aukioloaikojen puitteissa, kun Tilaus on tehty vähintään kolme tuntia ennen noutoa. Asiakas on velvoitettu ilmoittamaan noutopäivän tilauksen teon yhteydessä. Drive in aukioloajat löytyvät kohdasta toimitusajat ja-paikat.
Tuote löytyy drive-in pisteestä vain toimitusvahvistuksessa kerrotun numeron perusteella. Nimitietoja ei julkaista.

10. Annetut tiedot ja vahingonkorvaus

Asiakas vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta. Toimittaja ei ole vastuussa asiakkaan antamien mahdollisten virheellisten tietojen kuten osoitteiden ja ovikoodien tai puutteellisten/virheellisten puhelinnumerojen hänelle aiheuttamista haitoista eikä vahingosta. Mikäli Tuotetta ei voida toimittaa perille virheellisten tietojen vuoksi, ei Toimittaja palauttaa tuotteen ja kuljetusten hintaa asiakkaalle, eikä korvaa Asiakkaalle  aiheutunutta vahinkoa. Toimittaja ei vastaa välillisistä vahingoista. Toimittajalla on oikeus kieltäytyä vastaanottamasta tilausta, jossa ei ole Asiakkaan matkapuhelinnumeroa.

VASTAANOTTAJAA EI TAVOITETA

Kotiinkuljetuksen suorittaja ottaa yhteyttä ennen toimitusta puhelimitse ja sopii toimituksesta. Kuljetusta tilatessaan maksaa Tilaaja yhdestä toimituksesta, joten Tuotteet toimitetaan vastaanottajalle samaan hintaan vain kerran. Jos toimitus epäonnistuu virheellisten tai puutteellisten tietojen vuoksi Toimittaja voi halutessaan pyytää asiakasta noutamaan kukat suoraan Toimittajalta. Toimittaja voi myös olla yhteydessä Tilaajaan sopiakseen uusintatoimituksesta. Uusintatoimitus on maksullinen.

TAKUU JA REKLAMAATIO 

Tuotteet ovat tuoretuotteita. Tuoretuotteilla ei ole kuluttajansuojalain mukaista palautusoikeutta. Mikäli laatu ei vastaa Asiakkaan odotuksia, on mahdolliset huomautukset tuotteesta annettava välittömästi toimituksen jälkeen, viimeistään saman vuorokauden kuluessa  Tuotekuvan kera puh. 0452730272 sähköposti  info@kauppapuutarhahonkanen.fi. Myöhässä saapuvia reklamointeja ei voida huomioida, koska Tuote on elävää materiaalia. Mikäli Tuotteessa on Toimittajasta johtuva laatuongelma toimitetaan vastaanottajalle uudet Tuotteet veloituksetta. Toimittaja ottaa tällöin aiemmin toimitetun Tuotteen takaisin. Mikäli Tuotteen tilannut Asiakas ei anna toimitettua viallista Tuotetta takaisin, ei Toimittajalla ole velvollisuutta toimittaa uutta Tuotetta, koska laatuvirhettä ei voida todentaa.

TILAUKSEN PERUUTTAMINEN JA PALAUTUKSET

Jos Asiakas peruuttaa tilauksen, peruutus tulee tehdä ennen tilausvahvistuksen saapumista sähköpostiin. Toimittaja veloittaa peruutuksesta veloitetaan 10 €. Tämän jälkeen tapahtuvista peruutuksista veloitetaan aina todelliset kulut, yleensä koko tilauksen hinta. Maksupalautukset tapahtuvat käytetyn maksuvälineen mukaisesti. Luottokorttiostot hyvitetään luottokortille, pankkimaksut pankkitilille jne. Tuotteet ovat tuoretuotteita joten kuluttajansuojalain mukaista palautusoikeutta ei ole.

Toimitushinnasto