Kauppapuutarha Honkanen

Rohkenemme sanoa, että tuotamme Keski-Suomen laajimman määrän ja valikoiman kesäkukkia yli 50 vuoden kokemuksella! Varsinainen intohimomme ovat yrtit ja muut syötävät kasvit, niistä meillä on aina uutuuksia viljelyssä. Tuotamme kasveja, jotka kestävät käytössä ja antavat iloa ja mielihyvää meille kaikille.

Kauppapuutarha Honkanen sijaitsee Jyväskylän Korpilahdella aivan Jämsän rajalla. Metsän suojassa, aurinkoisella etelärinteellä, ysitien humusta suojassa, löytyy yli puoli hehtaaria kesäkukkia. Jyväskylästä tarhalle ajat noin puolessa tunnissa ja Jämsästä 15 minuutissa.

Uutena yrittäjänä starttasivat vuonna 2009 Kaisa Hoppula ja Olli Nieminen. Historiaa heillä on kertynyt yrityksessä jo vuodesta 1996 alkaen. Kaisa ja Olli ovat kehittäneet kauppapuutarhaa suunnitelmallisesti koko ajan, uusia huoneita on rakennettu ja vanhoja korjattu. Tuotantoa on tehostettu, jotta kysyntään voitaisiin vastata entistä paremmin. Työtapoja parantamalla varmistamme, että meidän lisäksi kymmenen sinivalkoista työntekijää viihtyy kasvituotannon parissa. Keväästä 2015 lähtien tarha on lämmennyt puupelletillä.

Haluamme edelleen kehittyä ja jatkaa Kauppapuutarha Honkasen tarinaa, jotta tulevaisuudessakin olisi värejä, muotoja, tuoksuja, kauneutta ja makuja. Ravintoa kaikille aisteille, elämänjanoisille ihmisille.

Raija ja Kalle Honkasen elämäntyönä on syntynyt Kauppapuutarha Honkanen. Tämän yrityksen tarinaa on hienoa jatkaa! Teemme parhaamme ja pidämme lupauksemme!

Kauppapuutarha Honkasen blogi

Lue Kauppapuutarha Honkasen tarjoamia blogijuttuja ja vinkkejä puutarhanhoitoon. Avaamme yrityksemme historiaa ja taustoja, miten on tultu tähän päivään.