Suunnittelupalvelu

Uskallamme sanoa, että vuosien varrella meille  on kertynyt runsaasti kokemusta ja tietoa yksivuotisista kasveista. Seuraamme alaa tiiviisti ja olemme  aina  uusimman tiedon lähteillä. Tämän kaiken ammattitaidon haluamme antaa myös sinun käyttöösi.

Tarjoamme suunnitteluapua, kun haluat luoda paratiisin ympärillesi ja nauttia kasvien loistosta, oli kyseessä sitten parvekkeen, pation tai vaikka koko pihan kesäkukat, suunnittelupalvelumme on juuri sinua varten. Kerrot vain meille mistä pidät.

Etsimme yhdessä sinun kohteeseesi sopivat kasvit, sekä annamme vinkit niiden hoitoon, sijoitteluun sekä kappalemääriin. Meiltä löydät myös ruukut ja amppelit.

Ota yhteyttä – onnistumme yhdessä!

Seuraavat suunnittelupaketit  on luotu joko koko kasvukautta tai ajankohtaisia kasveja ajatellen. Hyöty sinulle konkretisoituu osaamisesessamme, jonka kautta saat juuri sinun kohteeseesi soveltuvat kasvit – menestymään ja tuottamaan iloa pitkäksi aikaa.

Toimi näin:

  • Valitse palvelupaketti ja ota yhteyttä meihin.
  • Toimita meille tiedot kohteestasi.
  • Suunnittelemme kohteesi.

Ajankohtainen

Sisältäen:

  1. Konsultaation kasvupaikalle sopivista ajankohtaisista tuotteista.
  2. Kasvikortit hoito-ohjeineen.

Hinta: 159 €

Kasvukausi

Sisältäen:

  1. Konsultaation kasvupaikalle sopivista koko kasvukauden tuotteista. (Huhtikuu-joulukuu)
  2. Kasvikortit hoito-ohjeineen.

Hinta: 249 €

Saat 10 % alennuksen kauden aikana meiltä hankituista suunnitelman mukaisista kasveista.

Yritykset ja yhteisöt

Tuotteemme ovat tunnettuja, haluttuja ja arvostettuja! Olemme kasvattaneet kukkaloistoa yrityksille ja yhteisöille toimintamme alusta lähtien ja jatkamme edelleen samalla linjalla. Pääleipämme koostuu kaupankäynnistä  sekä pienten- että suurten kauppojen kanssa. Tuotamme  väriä, iloa ja loistoa myös kaupungeille sekä seurakunnille.  Kasvimme ovat haluttuja myös kollegojen kesken, tuotamme myös puolivalmiita eriä yritysten viljeltäväksi.

Teemme kaikkemme, jotta onnistuisimme turvaamaan kukillamme kesän väriloiston, samalla tuotamme iloa ja nautintoa kaikille sidosryhmille.