Onnistutaan yhdessä!

 

Uskallamme sanoa, että vuosien varrella meille  on kertynyt runsaasti kokemusta ja tietoa yksivuotisista kasveista. Seuraamme alaa tiiviisti ja olemme  aina  uusimman tiedon lähteillä. Tämän kaiken ammattitaidon haluamme antaa myös sinun käyttöösi.

Tarjoamme suunnitteluapua, kun haluat luoda paratiisin ympärillesi ja nauttia kasvien loistosta, oli kyseessä sitten parvekkeen, pation tai vaikka koko pihan kesäkukat, suunnittelupalvelumme on juuri sinua varten. Kerrot vain meille mistä pidät.

Etsimme yhdessä sinun kohteeseesi sopivat kasvit, sekä annamme vinkit niiden hoitoon, sijoitteluun sekä kappalemääriin. Meiltä löydät myös ruukut ja amppelit.

                               Kysy rohkeasti apua! Onnistumme yhdessä!

 

Yritykset ja yhteisöt

Tuotteemme ovat tunnettuja, haluttuja ja arvostettuja! Olemme kasvattaneet kukkaloistoa yrityksille ja yhteisöille toimintamme alusta lähtien ja jatkamme edelleen samalla linjalla. Pääleipämme koostuu kaupankäynnistä  sekä pienten- että suurten kauppojen kanssa. Tuotamme  väriä, iloa ja loistoa myös kaupungeille sekä seurakunnille.  Kasvimme ovat haluttuja myös kollegojen kesken, tuotamme myös puolivalmiita eriä yritysten viljeltäväksi.

Teemme kaikkemme, jotta onnistuisimme turvaamaan kukillamme kesän väriloiston, samalla tuotamme iloa ja nautintoa kaikille sidosryhmille.

Seurueet

Mikä onkaan mukavampi tapa aloittaa kesän odotus, kun tehdä se yhdessä puutarhalla mieluisan teeman ympärillä. Saat lempikasveistasi lisää tietoa ja vinkkejä niiden käyttöön, samalla nautit ihanista vihreiden sävyistä. Sinulla on mahdollisuus ryhmänä varata hetki meiltä itsellesi ja ystävillesi. Esittelemme valitsemasi aiheen mukaan puutarhan tuotantoa ja ohessa tarjoamme pienen herkun teeman mukaisesti. Saat matkaasi runsaasti inspiraatiota ja iloa oman kesäsi suunnitteluun sekä ostoksia vuodenaika huomioiden. Voit valita teemaksi yrtit, kukat tai hyötykasvit- mikä onkaan lähinnä sydäntäsi.

Kauppapuutarha Honkasen blogi

Lue Kauppapuutarha Honkasen tarjoamia blogijuttuja ja vinkkejä puutarhanhoitoon. Avaamme yrityksemme historiaa ja taustoja, miten on tultu tähän päivään.