Kyllä! Luit aivan oikein, kestävistä kasveista syksylle täällä kirjoitellaan! Kesä tekee sitkeästi tuloaan, ja nyt tuleekin vinkki, mitkä kasvit jatkavat kauniina lähes vuoden loppuun saakka. Koska kasvit putkahtavat keväällä ulos suoraan kasvihuoneen lämmöstä, ne tottuvat syksyn viileyteen asteittain. Keväällä siis kannattaa varjella näitä kylmältä,kuten muitakin kesäkukkia, mutta syksyllä voit huoletta nauttia näiden kasvien loistosta, pakkasista huolimatta.
Allaolevat kasvit ovat lisäksi helppoja hoitaa ja viihtyvät monelaisissa olosuhteissa. Pronssisaraa lukuunottamatta kasvit joko köynnöstävät tai kasvavat alaspäin. Lumihiutaleesta on perinteisen valkoisen lisäksi muitakin lajikkeita saatavilla. Maahumala rönsyää ja kasvaa kesän aikana helposti parimetrisen kasvuston.
Istuta kasvit muiden kesäkukkien kanssa reiluina ryhminä ja syksyllä vain vaihdat näiden kaveriksi esimerkiksi callunat, havut tai muut sopivat kasvit. Vaivatonta ja kestävää kauneutta on siis luvassa lumitilanteesta riippuen lähes vuoden loppuun saakka.