Viljelyssämme on aina uutuuksia, jotka valitsemme huolella niiden käyttöominaisuuksien mukaan.
Poimi tästä tulevat suosikkisi,nämä kaikki ovat helppohoitoisia, kestäviä kasveja.

Jalopelargonia- amppeli

Kukinnon runsautta ja rehevää kasvua- sitä on tämä jalopelargonia. Sijoita amppeli paikkaan, johon sade ei yllä, silloin sen kukat säilyvät parhaiten. Muistathan myös poistaa kukkkineet kukat.

 

Sukeroalpi `Midnight Sun´

Mikä upea väri tämän suikeroalpin lehdistössä onkaan! Nyt voit leikitellä lehtien väreillä ja yhdistää esim. limenvärisiin tai pinkkiin kukkiin, toisiin sukeroalpeihin jne. Helpoista helpoin kasvi puutarhaasi!

 

Tuoksupelargonia Moskito catcher

Tämä pelargonia tuoksu sitruksille ja karkottaa pistävät hyönteiset. Tästä ekologinen hyönteiskarkoittaja ja samalla hyväntuokoinen kasvi parvekkeelle tai terassille.

Valkoinen Mustasilmäsusanna

Viljelyssämme on nyt erinomainen valkoinen lajike! Tämä lämpimän paikan köynnös on nopeakasvuinen ja kiitollinen kukkija. Tämä lämpimän paikan köynnös on nopeakasvuinen ja kiitollinen kukkija. Voit mainiosti käyttää myös amppelissa. Meiltä löydät myös vaaleanpunaisen ja tutun oranssin ja keltaisen lajikkeen.

Ruukkudiana

Kuohkea ja pörheä ruukkukasvi, joka viihtyy auringossa tai puolivarjossa. Kukinto on viehättävn herkkäilmeinen. Meillä tuotannossa mm. pinkki ja lohenpunainen.